Har du tänkt gå på allsången för första gången?
Vad kul! Vi har nämligen några tips på vägen att bjuda på2008-06-17

Vill du ha en hyfsad sittplats bör du komma redan vid 09-tiden på morgonen då portarna slås upp till Skansen. Har du däremot tänkt att stå så räcker det om du kommer på eftermiddagen för att få en bra ståplats. Är man på Skansen en hel dag så kan det vara bra att ha lite matsäck med sig. Smörgåsar, kaffe, dricka och frukt är bra att ha med sig. Vad man inte får glömma är vattenflaskor. Sitter man en hel dag i stekande sol så måste man dricka mycket vatten, det är jätteviktigt!
Glöm inte att tag med en filt som du kan ha på den stenhårda bänken att sitta på.

Vad man heller inte får glömma att ta med sig är paraply och regnkläder. Även om det är strålande sol och 30 grader varmt när man åker hemifrån så vet man aldrig helt säkert vad det blir för väder framåt tisdagskvällen. Även svarta sopsäckar är bra att ha som man kan packa in sina väskor i om det skulle bli regn.

Man har aldrig långtråkigt på Skansen. Redan vid 11-tiden kommer Kjell Öhmans kör och orkester ut på scenen och repar. Anders kommer  vid 12-tiden. Efter klockan 13.00 och fram till klockan 16.00 så är artisterna på scenen och repeterar. Vid 17-tiden så är det genrep, då kör man programmet exakt som det kommer att se ut i tv-sändningen på kvällen.

Klockan 19.30 kommer Anders ut och övar ett par av allsångerna som vi kommer att sjunga under kvällen. 20.00 är det äntligen dags för sändning och efter TV-sändningen så brukar artisterna bjuda publiken på några extranummer.

Hoppas att du får en riktigt trevlig dag och en oförglömlig kväll på Skansen.


 


© allsangpaskansen.com 2008