2007-07-14


Vi träffade Siv Lindberg ikväll på Sommarkrysset och ställde några frågor angående bråket i tisdags på Skansen.

Man har under veckan kunnat läsa i tidningarna om att du vill ha fler VIP-platser, stämmer detta?

Nej, det stämmer absolut inte! Vi är jätteglada för de platser vi har fått.

Varför lämnade du Skansen innan sändningen i tisdags?

Anledningen var att det var åtta personer från mitt gamla äldre allsångsgäng som hade fått VIP-platser på bänkarna framför mig vilket var roligt för dem att de fick platser för en gångs skull. Men de hann inte mer än sätta sig förrän de började spy galla över mig.

Vad sa de?

De sa bl.a. att "nu har vi allt visat Siv var skåpet ska stå" och att "så här lätt var det att få VIP-platser". De hälsade inte ens så jag förstod att det var bråk på gång. Jag ville inte sänka mig till deras nivå, därför reste jag mig upp och valde att lämna Skansen.

För första gången på trettio år?

Ja, jag ville inte förstöra för alla andra som var där för att ha trevligt för jag vet att när dom väl börjar så går det inte att få tyst på dem.

När började de bråka då?

Det var en halvtimme innan sändning när de kom och jag känner så här efteråt att det var det bästa, att lämna Skansen för t.o.m. i direktsändningen så var de tvungna att prata illa om mig så jag vet egentligen inte vad de hade på allsången att göra.

Varför började de bråka med dig?

Jag vet inte vad jag har gjort dem för ont. De är nog bara avundsjuka för att de inte orkar köa själva för sina platser.

Har du pratat med SVT om detta?

Nej men jag hoppas inte att Erika (biljettansvarig) är ledsen på mig för i så fall vill jag be om ursäkt. Hon kunde ju inte veta vilka de var och att de skulle ställa till bråk.

Kommer du att komma tillbaka till Skansen?

Ja, jag kommer att fortsätta gå på allsången för att det är det roligaste jag vet. Mig slipper de inte undan.

Har du någon hälsning till SVT och Skansen?

Jaaa, de gör verkligen ett jättebra jobb, både Gunilla, Erika och hela gänget. Skansenpersonalen vill jag även hälsa till, de är verkligen jättegulliga.

Vad önskar du dig just nu?

Att jag kan få lugn och ro och jag är inte där för att bråka. Jag kommer på tisdag för att jag älskar allsången. Bråket får andra stå för.


© allsangpaskansen.com 2007